Gumiszerelés non stop

A defekt sajnálatos módon mindig a legrosszabb esetben következik be. Szerencsére a mai, modern, belső nélküli gumik esetében egyre ritkábbak a rendkívül veszélyes durrdefektek – a biztonságosan üzemeltetett, és nem elkopott abroncsok esetében nagyon minimális rá az esély –, így a legtöbb esetben már csak indulás előtt vesszük észre, hogy valami probléma van a gumival, így laposabb a szokásosnál, esetleg teljesen leeresztett.

Természetesen előfordulhat olyan eset is, amikor menet közben kezdjük el tapasztalni a problémát, így az autó hirtelen nehézkes mozgásúvá válik, és irányítása is problémássá válik. Útközben esélyünk sem lesz arra, hogy a lassúdefekttel eresztő gumit felpumpáljuk, ha pedig nagyobb a baj, akkor csak és kizárólag a javítás, valamint a csere segíthet. Ez különösen nagy gondot tud okozni abban az esetben, ha a defekt lehetetlen időpontban, így hajnalban, késő este, esetleg éjjel történik. Ilyenkor nem a csodára kell várni, hanem fel kell hívni azt a szakszervizt, amelyik vállalja a gumiszerelés non stop kivitelezését is, így akár még az éjszaka kellős közepén is kivonulnak a helyszínre.

Gumiszerelés non stop? Ma már ez sem a jövő!

A belsővel ellátott gumiabroncsok idején nagyszerű lett volna, ha létezik egy olyan országos autómentő hálózat, amelyik éjjel-nappal vállal gumiszerelést és gumicserét, bárhol is szorulunk rá. Ez szerencsére ma már nem a jövő, hanem a jelen, hiszen amennyiben bajba kerülünk és defektet kapunk, a gumiszerelés non stop is megvalósítható. A gumik és a kerekek egy autó legsérülékenyebb pontjai, ezáltal nagyon könnyen meghibásodás érheti őket, amennyiben belehajtunk egy kátyúba, esetleg nekimegyünk a padkának. A defekt nem válogat, így bármikor problémát okozhat számunkra, és ha éppen az út mellett vennénk észre a problémát, esetleg olyan időszakban kapjuk az esetet, hogy nyitási időpontban nem tudunk elmenni egy gumiszervizbe, akkor itt az idő, hogy kipróbáljuk a gumiszerelés non stop szolgáltatást, ami akár olyan esetben is igénybe vehető, ha a nyári gumikat szeretnénk lecseréltetni télire, esetleg fordítva.

Ma már számtalan olyan gumiszerviz van országszerte, amelyek direkt az ilyen esetekre felkészített eset-kocsival, a vészhelyzet függvényében azonnal, vagy külön egyeztetés alapján egy kérdéses időpontban kivonulnak a kívánt helyszínre, ahol a mi kérésünknek megfelelően elvégzik a szükséges munkálatok. Az ilyen szerviz kocsik teljesen önellátóak, vagyis beépített kompresszorral és áramfejlesztővel rendelkeznek, ezen felül tartalmaznak minden olyan szükséges gépet és kiegészítő szerszámot, amelyek csak szükségesek lehetnek ahhoz, hogy a gumiszerelés non stop formában is megvalósulhasson.

Bármikor hívható

A gumiszerelés non stop szolgáltatás számtalan kiváló előnnyel rendelkezik, ennek megfelelően az egyik legfontosabb, hogy valóban bármikor hívható és igénybe vehető. Ennek megfelelően, ha nem érünk rá gumit cseréltetni, esetleg éppen lerobbantunk, és az út szélén rostokolunk, a mobilizált szerviz autó ebben az esetben a helyszínre siet, és elvégzi a szükséges munkálatokat, legyen szó akár defekt javításáról, akár centrírozásról, akár komplett kerékcseréről és pumpálásról.

Noha a szolgáltatás értelemszerűen drágább, mintha szervizbe vinnénk az autót, ellenben nem kell annyival többet fizetnünk, mint amennyi bosszúságot és nagyobb bajt megspórolunk magunknak ezzel, hiszen sorban állás nélkül, mondhatni soron kívül hárítják el a problémát a helyszínen a gyakorlott szakemberek.


Összes hír