Mit tegyen ha defektet kapott

Mit tegyen ha defektet kapott

 

Bármikor és bárhol előfordulhat, hogy valakinek az autója defektet kap, és valamely okból kifolyólag nem tudja elvégezni a kerékcserét, vagy mert nem áll rendelkezésére használható pótkerék, vagy mert nem tudja a beszorult csavarokat meglazítani, esetleg még sohasem szerelt kereket és nem is ért hozzá. Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk többek között az ilyen eseteken is hivatott segíteni. A mobil gumis szervizautónk bármilyen típusú személygépkocsi és kis haszonjármű gumijai és kerekei szerelésére alkalmas eszközzel fel van szerelve, a kerekek csavarjainak meglazításához nagynyomású levegő előállítására képes aggregátor áll rendelkezésre, amely a gépek áramellátását is megfelelően biztosítja. Tehát bárhol is történik Önnel és autójával a defekt, akár egy mező közepén robban le terepjárója, akár máshol, a problémát teljes mértékben megnyugtatóan kezelni tudjuk.

Miután a baj megtörtént, hívja fel az ügyfélszolgálattal rendelkező telefonszámunkat, adja meg a pontos helyszínt, ahol a gépkocsi található, valamint az autó típusát és kerekek és gumik adatait, és már csak meg kell várnia, hogy a szakemberünk a helyszínre érkezzen, és a szükséges munkálatokat szakszerűen elvégezze. Kétféle mód kínálkozik a probléma megoldására, vagy javításra kerülnek a gumiabroncsok, ha azok sérülése még megengedi, hogy a biztonságos közlekedésre alkalmassá lehet tenni azokat, vagy pedig a kerek cseréje kerül alkalmazásra.

Amíg a szervizautónk a helyszínre nem ér, mindenképpen gondoskodjon a szabályokat is betartva az autója és saját maga megfelelő védelméről. Ha a defekt nagy forgalmú főúton, autóúton, vagy esetleg autópályán történt, akkor ne felejtse el azonnal bekapcsolni a vészvillogót, helyezze ki a az elakadást jelző táblát, majd hagyja ott az autót, amilyen gyorsan csak tudja. Ha gépjárművében utasokat is szállított, azok védelméről is haladéktalanul gondoskodni kell, autópályán azonnal a szalagkorláton kívülre kell menni, és ott várni meg a segítség megérkezését. Az elakadást jelző háromszöget lakott területen belül legalább 50 méteres távolságban, ezen kívül eső területen legalább 100 méteres távolságban, míg autópályán legalább 150 méteres távolságban helyezze el az autó mögött.

Amennyiben nem tud pontosan azon a helyszínen várni szervizautónk megérkezésére, ahol a defektes autója áll, legyen elérhető a telefonszámán, hogy a kollégánk a helyszínre érve felvehesse Önnel a kapcsolatot és a személyes találkozás után megkezdhesse a szükséges végrehajtandó feladatokat.


Összes hír