Mozgó gumiszerviz Budapesten

Rengeteg bajt okozhat, ha meghibásodik az autónk, így az a legjobb, ha minél előbb el tudjuk vinni a megfelelő szervizbe. Arra azonban fel kell készülnünk, hogy a nagyobb, ismertebb szervizeknél valószínű napokat, de az is lehet, hogy heteket kell várnunk ahhoz, hogy, ránézzenek az autónkra. Erre azonban kinek van ideje? Főleg annak nehéz, aki minden egyes nap autóval jár munkába, esetleg egy másik városba, vagy autóval viszi iskolába a gyerekeit. Nekik bizony nehéz hetekre is nélkülözni egy meghibásodott alkatrész miatt az autót.

Arról nem is beszélve, hogy késő este defektet kapni, majd az út szélén ragadni és ott tölteni autónkba az egész éjszakát nem egy kellemes dolog. Ezekre a váratlan esetekre jöttek létre a mobilszervizek, amik arra törekednek, hogy gyorsan, egyszerűen és kényelmesen megoldják a problémáinkat és minél előbb rendbe hozzák az autónkat.

Mi is ez a mozgó gumiszerviz Budapesten?

Lényegében egész Budapest területén, akármilyen címre kérhető a mobil gumiszerviz, 24 órás ügyeletüknek köszönhetően bármilyen bajba kerülünk, ők segítenek. Legyen szó autópályán történő autómentésről, vagy kerékpár mentésről, vagy akár gumicseréről. Biztosan segítségére sietnek, ha gumidefektünk lesz, kiszakad a gumiabroncs, vagy kátyú miatt megsérült az abroncs. A mozgó Budapesti gumiszerviz hatalmas előnye, hogy nem vesznek el tőlünk időt, amíg ők dolgoznak. Tehát nem kell hetekkel előtte időpontot kérni hozzájuk, nem kell koszos gumikkal telepakolni a tiszta kocsinkat, nem kell sorba se állni a szerviznél.

Akár a munkahelyünkre is el tudnak jönni és amíg mi dolgozunk, ők megjavítják az abroncsot, vagy akár kicserélik azt. Rengeteg időt spórolhatunk meg ezzel.

Milyen szolgáltatásokat biztosít a mozgó gumiszerviz Budapesten?

Ha bármilyen gondunk van autónkkal kapcsolatban, csak fel kell hívnunk a nonstop gumiszerviz telefonszámát, majd várni azt, hogy a szakemberek kiérjenek és elhárítsák a hibát.

Főleg ha nem szeretünk gumishoz járni, esetleg így az ünnepek előtt éppen nincs erre semmi időnk, vagy hosszú heteket kéne várnunk egy szabad időpontra, akkor a mozgó gumiszerviz Budapesten jó megoldás lehet számunkra. Szolgáltatásaik között igénybe vehetjük a szezonális gumicserét (nyári vagy téli gumik cseréjét) Szakszerű és gyors defektjavítást, autó és motorkerékpár mentését, mely során elszállítják a járművet a szervizbe, vagy egy általunk megadott címre.

Felkereshetjük akkor is őket, ha klímafeltöltésre lenne szükségünk, hiszen az autóklíma töltést is gyorsan és szakszerűen el tudják végezni. A mobilgumis autó felszerelése révén lehetőség van a defektes abroncsok javítására, akkor, ha szakszerűen és biztonságosan javítható sérülés van az abroncson.

Az ilyen defektjavításra is lehetőség van bármilyen helyszínen. Abban az esetben, ha az abroncs nem javítható, a szakemberek megfelelő méretű abroncsra ki tudják cserélni az abroncsot. A mobilgumis autó teljesen önellátó, áramot, illetve sűrített nagynyomású levegőt tud biztosítani, melynek köszönhetően akárhol képes megvalósítani egy abroncsszerelési munkálatot.


Összes hír