Nonstopgumi, ami már nem luxus az autósok körében

Manapság már egyre több lehetőség van, ha az autósok kényelméről van szó, egyik ilyen fantasztikus szolgáltatás a nonstopgumi szolgáltatás is. A számtalan kényelmi szolgáltatás, ami az autósokat segíti nem csak a komfortérzetet hivatott javítani, hanem hasznos baleset megelőző hatásokat is kifejt. Az autósoknak manapság már nem kell azzal sem foglalkozniuk, hogy az udvaron állva, vizet spriccelve az autójukra, egy szivaccsal a kezükben mossák alaposra a kocsijukat. Bármely autómosó képes erre percek alatt.

Ugyanilyen kényelmi és biztonsági szolgáltatás a kerékhotelek egyre népszerűbb térhódítás is. A szolgáltatók ugyanis felismerték, hogy igény mutatkozik rá, hogy a szezonális gumicserénél ne a garázsban, pincében vagy valamilyen igénytelen tárolóban őrizzék meg a leváltott kerekeket. Ezek ugyanis bőven kifogásolható őrző helyei a minőségi autógumiknak. Ma már akár házhoz is jönnek a gumihotelek szállítói és professzionális tároló helyiségekbe szortírozzák az ott pihenni vágyó, szezonálisan leszerelt autógumikat.

Természetesen a listát azok az autómentő szolgáltatók is szélesítik, akik akár főutakon, akár autópályán, a nap 24 órájában ugrani képesek ha valami probléma adódna a gépjárművünkkel. Manapság pedig az egyik legnépszerűbb hasonló szolgáltatás, a nonstopgumi szolgálat.

A nonstopgumi szerviz éjjel-nappal várja a hívásokat!

A NonStop gumi csere egy viszonylag új szolgáltatás a piacon. Célja, hogy az olyan ügyfeleket is kiszolgálja, akik üzleti vagy magánéleti elfoglaltságuk miatt nem tudnak időt szakítani az autógumikkal kapcsolatos tennivalókra, javításokra, cserékre. A mobil gumis szolgáltatás elmegy akár az otthonokba, akár a munkahelyekre, hogy ott, a helyszínen egy gyors állapotfelmérést követően, megjavítsa a kerekeket.

A mobil gumiszerviz szolgáltatás egy modern, mobil szervizautóval jut el a helyszínekre és saját magát ellátva, minden egyes szerszámmal, eszközzel és berendezéssel képes felvenni a harcot a legkülönbözőbb gumihibákkal is. Legyen szó akár durrdefektről vagy felni sérülésről de akár más gumihibáról is, a nonstopgumi segít és akárhová eljut, ahol szükség van rá. A szolgáltatás éjjel nappal hívható a nap 24 órájában a +36 30 957 3789 telefonszámon.

Nonstopgumi javítás: akármikor, akárhol!

Az autópályás mentésekre is alkalmas, könnyen észrevehető, sárga villogóval felszerelt szervizautó nem csak személygépjárműveket, de motorokat, kisteher autókat és akár más, speciális munkagépeket is képes a helyszínen javítani. Legyen szó egy kis városi mellégútról, vagy egy autópályáról de akár egy budapesti mélygarázsról, a nonstopgumi csere szervizautója a lehető leggyorsabban kiérkezik a helyszínre, hogy orvosolja a fennálló gumi hibákat.

Nagy segítség, ha egy hosszú úton, bőven munkaidőn kívül! Tegyük fel, hajnali 2 órakor, az autópályáról lehajtva egy szögbe hajtunk. Eszközeink nincsenek a javításhoz, ismerőseink már régen alszanak. Egy megoldás van: NonStop gumi javítás! Tárcsázzuk a számot, a modern szervizkocsi megérkezik, a defekt javításra kerül még a helyszínen, mi pedig békésen folytathatjuk az utunkat bosszankodás nélkül. Ma már nem kell, hogy feleslegesen aggódjunk ha megtörténik a baj.

Tudjuk, van aki segít! Legyen szó balesetről, durrdefektről vagy csak kényelmi okokról, a NonStop gumiszerviz ott lesz és a segítségünkre áll, bármikor, bárhol!


Összes hír