Mobil gumiszerviz szolgáltatásaink


24 órás ügyelet

Egész nap az Ön szolgálatában

 

Defektet kapott,kátyúba hajtott, lepadkázta , megütötte a felnijét vagy kiszakadt a gumiabroncsa?
Túl elfoglalt, vagy esetleg nem tudja megoldani , hogy eljöjjön telephelyünkre a szezonális téli-nyári abroncs átszerelésre?
Munkatársaink a megszokott munkaidőn ( H-P 8-20 ig ) kívül 24 órás ügyeletben állnak az Ön rendelkezésére!

24 órás mobil gumi szerviz

Gumiszerelés

a legkissebtől a legnagyobbig

 

Szervizautónk a lehető legkomplexebb technológiákkal rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy a gumiszerelés gyakorlatilag bármely helyszínen lehetséges. A gépjármű teljesen önellátó, a gépek meghajtásához szükséges áramot, valamint sűrített nagynyomású levegőt magának állítja elő agregátor segítségével. Ennek köszönhetően egy mező közepén is megvalósítható bármilyen abroncsszerelési munkálat. Szakértő kollégánk a legkisebb kerekektől egészen a nagyméretű terepjáró abroncsokig, bármilyen kerék szerelését megoldja,l egyen az akár defekttűrő abroncs.

Gumiszerelés

Defekt javítás

szakszerű javítás gyorsan

 

A mobilgumis autó belső felszerelése révén lehetőség nyílík defektes abroncsok javítására, abban az estben, ha az abroncson szakszerűen és biztonságosan javítható sérülés van. Defektjavításra is bármilyen helyszínen lehetőség van.

Defekt javítás

Autópályás mentés

Nálunk semmi nem akadály, ha mentésről van szó

 

Autópályán kapott defektet? Mi segítünk!
Messziről jól észrevehető sárga villogóval felszerelt szerviz autónk alkalmas autópályán, autóúton defektet kapott gépjárművek mentésére. Defektje kijavításában vagy gumiabroncsának átszerelésében tapasztalt szakemberrel állunk rendelkezésükre.

Autópályás mentés

Motorkerékpár mentés

elszállítjuk motorját szervizükbe vagy az Ön által megadott címre

 

A gépjármű belső tere oly módon lett kialakítva, hogy abban egy motorkerékpár elhelyezésére is lehetőség legyen. Ezáltal oly módon tudjuk szállítani sérült, vagy járóképtelen, esetleg defektes motorját, hogy abban szállítás közben semmilyen sérülés ne keletkezzen. A mentés során lehetőség van a motort szervizünkbe szállíttatni, vagy az Ön által megadott helyszínre.

Motorkerékpár mentés

Klímatöltés

Az Ön által megadott címen tudjuk az autóklíma töltést gyorsan és szakszerűen elvégezni

 

Extra szolgáltatásként a nyári időszakban lehetséges, személygépjárművek klímájának feltöltésére is. A klímatöltés egy mobil, teljesen automatikus gép segítségével történik. Ezen gép, a legtöbb gépjármű gyári adatával rendelkezik, ezáltal biztosan a megfelelő mennyiségű hűtőközeg kerül betöltésre, így a töltési folyamat teljesen biztonságos módon lebonyolítható.

Klímatöltés